Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemExtratjänsterDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmareSläcka tvåor
Bosch Car Service

El & Diesel i Eskilstuna

Meny

STIHL

STIHL

Vi är servande fackhandlare åt STIHL

Riktiga redskap säljs inte på varuhus!
STIHL lägger särskild vikt vid en personlig rådgivning och fackmässig service, genom att endast använda sig av s.k. Servande Fackhandlare. Därför är vi på El & Diesel i Eskilstuna extra stolta över att kunna erbjuda både service och ett stort sortiment av STIHLs produkter.

För motorsågar, lövblåsar, häcksaxar, trimmers, och mycket annat; kom in och kolla på vårt STIHL-utbud!
https://eldieseleskilstuna.stihl-viking.se/sv-se/

Nedan hittar du några exempel från vårt STIHL-sortiment!

Br 700

 

Ms 251

Ms 261c -m

Ms 261c -mvw

Fs 460c -emk

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Viking

El & Diesel i Eskilstuna - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en kvalificerad all-bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till El och Diesel, din Bosch Car Service i Eskilstuna!