El & Diesel i Eskilstuna
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Husqvarna

Missa inte våra kampanjerbjudanden från Husqvarna!

Läs mer om produkterna på: http://www.husqvarna.com/se/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specialister på Husqvarna

Vi har varit en Husqvarna Skogs och Trädgårds-butik sedan 2005, med ett stort produktsortiment från Husqvarna. Hos oss hittar du allt från robotgräsklippare till lövblåsar, och har du problem med en Husqvarnamaskin kan du dessutom komma in och få den servad av våra husqvarnaspecialiserade tekniker.

Ett urval från vårt produktsortiment

Nedan får du en snabb överblick över några av de mest populära Husqvarnaprodukterna som vi säljer i butiken. Ring oss på 016-51 02 20 om du vill veta mer om produkterna. Eller kom in i vår butik på Kungsgatan i Eskilstuna och ta en närmare titt på sortimentet.

 

 


El & Diesel i Eskilstuna – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!