Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemExtratjänsterDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmareSläcka tvåor
Bosch Car Service

El & Diesel i Eskilstuna

Meny

Husqvarna

Husqvarna

 

 

Missa inte våra kampanjerbjudanden från Husqvarna!

Läs mer om produkterna på: http://www.husqvarna.com/se/

580BTS  

ST151

  

ST224 

   

Sågkedja

125BVX 

Motorsag-135

Motorsåg-435

 

445e

Motorsåg-545

 

550XPG XPG TRIOBRAKE

550XP 

345FR

 

545FX

 

545FXT

 

 

555FXT

 

Husqvarna-TS-238

 

 

Gräsklippare-LC-356-AWD

 

Grasklippare-LB-348V

 

Grasklippare-LC-347V

 

Specialister på Husqvarna

Vi har varit en Husqvarna Skogs och Trädgårds-butik sedan 2005, med ett stort produktsortiment från Husqvarna. Hos oss hittar du allt från robotgräsklippare till lövblåsar, och har du problem med en Husqvarnamaskin kan du dessutom komma in och få den servad av våra husqvarnaspecialiserade tekniker.

Ett urval från vårt produktsortiment

Nedan får du en snabb överblick över några av de mest populära Husqvarnaprodukterna som vi säljer i butiken. Ring oss på 016-51 02 20 om du vill veta mer om produkterna. Eller kom in i vår butik på Kungsgatan i Eskilstuna och ta en närmare titt på sortimentet. 

El & Diesel i Eskilstuna - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en kvalificerad all-bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till El och Diesel, din Bosch Car Service i Eskilstuna!