El & Diesel i Eskilstuna
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Om oss

Öppettider:

Måndag – Fredag: 07:00 – 17:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Företaget

Företaget startade 1945 och hette då Eskilstuna Bilelektriska.  2005 tog vi över El & Diesel och idag finns vi på Kungsgatan i lokaler som ursprungligen byggdes som Scanias lastbilsverkstad. Det är en stor lokal på 2500 kvm  innehållande en mycket välutrustad service- och reparationsverkstad för fordon och maskiner.

Vi  servar och reparerar motorsågar, trädgårdsmaskiner, personbilar, tunga fordon samt  lantbruks &  entreprenadmaskiner. I fastigheten finns också butik och lager med inriktning på produkter och reservdelar för fordons- och lantbrukssidan.

Sedan 1:a januari 2005 är vi också en Husqvarna Skog och Trädgårds butik, med ett produktprogram som fyller halva butiken. Vi har hela skogs- ochträdgårdskonceptet och kunderna är till stor del fastighetsförvaltare,  kyrkogårdar, kommuner med flera.

img-02


El & Diesel i Eskilstuna – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!