El & Diesel i Eskilstuna

Elfordon

Elfordon med litumbatteri och AC-motor

El & Diesel i Eskilstuna är stolt återförsäljare av Comarths eldrivna arbetsfordon. Dessa fordon är favoriter hos grönyteföretagen, byggbranschen, kommunerna och bostadsbolagen. Med hjälp av den senaste batteriteknologin ser vi nu starkare motorer än tidigare, med 60 % lägre vikt och 4 ggr längre livslängd.

Detta gör att du faktiskt hamnar på en lägre milkonstnad än med ett fossilt alternativ.
Välkommen in och fråga oss om råd, eller läs mer här.

Comarth Cr Sport L

Finns att få med 8 kW AC-motor och litiumbatteri på 9,6 kW. Kan utrustas med flak eller skåp och många olika tillbehör. Maxhastighet 55 km/h (litiumbatteri). PostNord har valt Comarth som exklusiv leverantör av elfordon i hela Sverige.

 

Comarth T-Truck lastbil

Comarths kraftiga lastbil finns i två utföranden; med hydrauliskt tippbart flak, samt med skåp. Den har en topphastighet på 60 km/h, är utrustad med en kraftig AC-motor på 9 kW, och ett litiumbatteri på 14,6 kWh. Lastkapaciteten är 700 kg.

 

El & Diesel i Eskilstuna – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!