El & Diesel i Eskilstuna
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Varumärken

På El & Diesel i Eskilstuna jobbar vi bara med varumärken av högsta kvalitet. Nedan ser du några av de märken som våra mekaniker har expertkunskap om, och som vi säljer produkter ifrån. Behöver du service eller annan hjälp med någon av dessa märken? Då är vi tveklöst rätt verkstad att gå till!

Husqvarna

DAF

AGCO

Stoneridge

Mobil

Klippo

Eberspächer

Aspen

Webasto

Club Car


El & Diesel i Eskilstuna – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!